Definition "en fugl i hånden er bedre end to i busken" | Gratis Danish Ordbog | international-ordbog.com
header logo
Tilbage Til | Hjem       Search

"

en fugl i hånden er bedre end to i busken

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Tidligste kendte engelske brug i det 15. århundrede i The Life of St Katherine af J. Capgrave. Bruges i 13. århundrede latin (Plus kammertjener i manibus avis unica quam Dupla Silvis "... i skoven", snarere end "... i bushen"). Men en meget ældre nærorientalsk oprindelse foreslået af en nær tilsvarende i det 6. århundrede f.Kr. Ordsprogene af Ahiqar: "en spurv i din hånd er bedre end tusind spurve flyvende '.


Ordsprog:

en fugl i hånden er værd to i bush Det er at foretrække at have en lille, men vis fordel end blot potentialet i en større én.


Reference:

a bird in the hand is worth two in the bush

Hjælpe os redigere oversættelser! Det er hurtigt og nemt, skal du blot klikke på redigere ikoner til at begynde. Tak for din hjælp!AD 728 X 90

Besøgende Input:

Besøgende er velkomne til at hjælpe os med at udvide betydningen af en fugl i hånden er bedre end to i busken. Udfylde formularen nedenfor for at tilføje din definition, eksempel eller en kommentar.

 

Sende Dit Input


 
Indtast dit navn
 
Definition Eksempel Kommentar
 

Bevise du ikke er en maskine
Indtast koden

Du er enig med international-ordbog.com vilkår for anvendelse og fortrolighedspolitik

 


AD 160 X 600


Tak for besøget international-ordbog.com, en gratis online ordbog med over 200.000 definitioner af ord og sætninger. Du er besøgende 150 på denne side. Hjælp os med at udvide betydningen af en fugl i hånden er bedre end to i busken ved at tilvejebringe en alternativ definition eller eksemplet ovenfor. Venligst tilføje kommentarer til at hjælpe os med at forbedre sitet. Der er 2 Kategorier for dette ord. Dette er ord 6 i vores ordbog.
Ophavsret © 2018 | international-ordbog.com | Alle Rettigheder Forbeholdes
Hjem | Fortrolighedspolitik | Betingelser For Brug