Definition "et hundrede og ti procent" | Gratis Danish Ordbog | international-ordbog.com
header logo
Tilbage Til | Hjem       Search

"

et hundrede og ti procent

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

Baseret på metaforen om at drive en maskine på højere end dens nominelle kapacitet eller overstiger det normale maksimum på nogle bedømt parameter såsom hastighed eller temperatur.


Navneord:

et hundrede og ti procent (idiomatiske, US, sport, uformel) Et niveau af indsats over ens vedvarende kapacitet, muligvis risikere skader. "Vi busted vores haler og vandt, gav vi 110%". (Idiomatisk, dagligdags) Den anstrengelse på mere end synes muligt, derfor 110%, ikke 100%, den sædvanlige maksimale beløb muligt.


Reference:

a hundred and ten percent

Hjælpe os redigere oversættelser! Det er hurtigt og nemt, skal du blot klikke på redigere ikoner til at begynde. Tak for din hjælp!AD 728 X 90

Besøgende Input:

Besøgende er velkomne til at hjælpe os med at udvide betydningen af et hundrede og ti procent. Udfylde formularen nedenfor for at tilføje din definition, eksempel eller en kommentar.

 

Sende Dit Input


 
Indtast dit navn
 
Definition Eksempel Kommentar
 

Bevise du ikke er en maskine
Indtast koden

Du er enig med international-ordbog.com vilkår for anvendelse og fortrolighedspolitik

 


AD 160 X 600


Tak for besøget international-ordbog.com, en gratis online ordbog med over 200.000 definitioner af ord og sætninger. Du er besøgende 71 på denne side. Hjælp os med at udvide betydningen af et hundrede og ti procent ved at tilvejebringe en alternativ definition eller eksemplet ovenfor. Venligst tilføje kommentarer til at hjælpe os med at forbedre sitet. Der er 2 Kategorier for dette ord. Dette er ord 37 i vores ordbog.
Ophavsret © 2018 | international-ordbog.com | Alle Rettigheder Forbeholdes
Hjem | Fortrolighedspolitik | Betingelser For Brug