Definition "en sit eget liv" | Gratis Danish Ordbog | international-ordbog.com
header logo
Tilbage Til | Hjem       Search

"

en sit eget liv

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Navneord:

et liv i sine egne (plural deres eget liv) (idiomatisk) En uafhængig eksistens med nogle karakteristika af livet. 1996, George Steiner, Tolstoy eller Dostojevskij: En Essay i den gamle kritik, side 181 Sartre afviser forestillingen om, at en forestillet karakter besidder, i enhver rationel mening, "et liv i sin egen". 2002, John Seely Brown, Paul Duguid, det sociale liv i Information, side 18, oplysninger tager på ikke kun en hastighed af sine egne, men en sit eget liv. 2003, Kristin Hunter Lattany, The Lakestown Rebellion, side 185 En massiv tømmermænd med en sit eget liv holdt Fess fastgjort til hans seng det meste af søndagen.


Reference:

a life of its own

Hjælpe os redigere oversættelser! Det er hurtigt og nemt, skal du blot klikke på redigere ikoner til at begynde. Tak for din hjælp!AD 728 X 90

Besøgende Input:

Besøgende er velkomne til at hjælpe os med at udvide betydningen af en sit eget liv. Udfylde formularen nedenfor for at tilføje din definition, eksempel eller en kommentar.

 

Sende Dit Input


 
Indtast dit navn
 
Definition Eksempel Kommentar
 

Bevise du ikke er en maskine
Indtast koden

Du er enig med international-ordbog.com vilkår for anvendelse og fortrolighedspolitik

 


AD 160 X 600


Tak for besøget international-ordbog.com, en gratis online ordbog med over 200.000 definitioner af ord og sætninger. Du er besøgende 72 på denne side. Hjælp os med at udvide betydningen af en sit eget liv ved at tilvejebringe en alternativ definition eller eksemplet ovenfor. Venligst tilføje kommentarer til at hjælpe os med at forbedre sitet. Der er 1 Kategorier for dette ord. Dette er ord 47 i vores ordbog.
Ophavsret © 2018 | international-ordbog.com | Alle Rettigheder Forbeholdes
Hjem | Fortrolighedspolitik | Betingelser For Brug