Definition "konceptualisering" | Gratis Danish Ordbog | international-ordbog.com
header logo
Tilbage Til | Hjem       Search

"

konceptualisering

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Navneord:

konceptualisering (plural begrebsliggørelser) den handling at konceptualisere, eller noget begrebsliggøres 2005, Paul Dresch, Monarkier og Nations, ISBN 1850439710, side 119: I denne forstand, ethnocracy som en socio-politisk regime er resultat af ethnonationalism, at mærke af nationalisme, synspunkter nationen som en "naturlig" og etnisk "rene" samfund, i modsætning til sin liberale konceptualisering som et fællesskab baseret på lige rettigheder og pligter.


Reference:

conceptualisation

Hjælpe os redigere oversættelser! Det er hurtigt og nemt, skal du blot klikke på redigere ikoner til at begynde. Tak for din hjælp!AD 728 X 90

Besøgende Input:

Besøgende er velkomne til at hjælpe os med at udvide betydningen af konceptualisering. Udfylde formularen nedenfor for at tilføje din definition, eksempel eller en kommentar.

 

Sende Dit Input


 
Indtast dit navn
 
Definition Eksempel Kommentar
 

Bevise du ikke er en maskine
Indtast koden

Du er enig med international-ordbog.com vilkår for anvendelse og fortrolighedspolitik

 


AD 160 X 600


Tak for besøget international-ordbog.com, en gratis online ordbog med over 200.000 definitioner af ord og sætninger. Du er besøgende 2107 på denne side. Hjælp os med at udvide betydningen af konceptualisering ved at tilvejebringe en alternativ definition eller eksemplet ovenfor. Venligst tilføje kommentarer til at hjælpe os med at forbedre sitet. Der er 1 Kategorier for dette ord. Dette er ord 50419 i vores ordbog.
Ophavsret © 2018 | international-ordbog.com | Alle Rettigheder Forbeholdes
Hjem | Fortrolighedspolitik | Betingelser For Brug