Definition "wackyparse" | Gratis Danish Ordbog | international-ordbog.com
header logo
Tilbage Til | Hjem       Search

"

wackyparse

" betyder        
AD 970 X 250

Wiktionary

Etymologi:

skøre + parse. Selvom wackyparsing som begreb formentlig opstod i Kibology (ved alt.religion.kibology), mindst lige så tidligt som i 1998, er udtrykket kommet til at have en bredere anvendelse, især på Usenet.


Udsagnsord:

wackyparse (tredje person ental simple nuværende wackyparses, nuværende participium wackyparsing, enkel fortid og past participle wackyparsed) (Internet, slang) I Kibology, den praksis fejllæsning tekst til humoristisk effekt (måske bevidst), især i overensstemmelse med traditionel absurde humor. Jeg wackyparsed bære jagt som øl jagt.


Reference:

wackyparse

Hjælpe os redigere oversættelser! Det er hurtigt og nemt, skal du blot klikke på redigere ikoner til at begynde. Tak for din hjælp!AD 728 X 90

Besøgende Input:

Besøgende er velkomne til at hjælpe os med at udvide betydningen af wackyparse. Udfylde formularen nedenfor for at tilføje din definition, eksempel eller en kommentar.

 

Sende Dit Input


 
Indtast dit navn
 
Definition Eksempel Kommentar
 

Bevise du ikke er en maskine
Indtast koden

Du er enig med international-ordbog.com vilkår for anvendelse og fortrolighedspolitik

 


Lignende Ord:

Andre ord, der ligner wackyparse kan findes nedenfor:

1.WAC
2.WACC
3.Wachowich
4.wack ud
5.wackadoo
6.wacke
7.Wacken
8.wackily
9.wackiness
10.wacko
11.wacky
12.wackyparse
AD 160 X 600


Tak for besøget international-ordbog.com, en gratis online ordbog med over 200.000 definitioner af ord og sætninger. Du er besøgende 41 på denne side. Hjælp os med at udvide betydningen af wackyparse ved at tilvejebringe en alternativ definition eller eksemplet ovenfor. Venligst tilføje kommentarer til at hjælpe os med at forbedre sitet. Der er 2 Kategorier for dette ord. Dette er ord 272288 i vores ordbog.
Ophavsret © 2018 | international-ordbog.com | Alle Rettigheder Forbeholdes
Hjem | Fortrolighedspolitik | Betingelser For Brug